buddha3

Edelsteen engeltje amethist

Edelsteen engeltje amethist
Edelsteen engeltje amethist
Edelsteen engeltje amethist
2.95
InStock
Kleur
Kaartje
Aantal
Edelsteen hangertje met amethist kraaltjes erin verwerkt. Kraaltjes zijn 8 mm en 10 mm.

Zelf gemaakt met heel veel liefde.
Leuk om weg te geven aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.
 

Spirituele werking Amethist edelsteen.

Amethist geeft rust en helpt je de stilte in jezelf te vinden en geeft dieper inzicht. Hierdoor helpt Amethist je te zien wat nu echt belangrijk voor je is. Zo maakt de Amethist het mogelijk om verdriet en verlies makkelijker te kunnen verwerken en accepteren. Amethist is een uitstekende steen om los te laten. Slapen met Amethist maakt uittreding uit het lichaam mogelijk en zorgt voor intuïtieve dromen. Amethist zet lagere energieën om in de hogere frequenties.

Fysieke werking Amethist edelsteen.

Amethist stimuleert de reinigende en uitscheidende organen en het immuunsysteem. Het reinigt het bloed en verlicht daardoor fysieke, emotionele of psychische pijn of stress. Amethist bevordert de productie van hormonen en stemt het endocriene stelsel en de spijsvertering op elkaar af. Het verlicht hoofdpijn en spanning. Amethist vermindert kneuzingen, verwondingen en zwellingen en behandelt gehoorstoornissen. Het geneest aandoeningen van de longen en luchtwegen, huidziekten, cel stoornissen en spijsverteringskwalen. Reguleert de flora van de ingewanden en gaat slapeloosheid tegen. Het reinigt de aura, zet negatieve energie om en stimuleert het keel- en kruinchakra. Amethist is nuttig voor mensen die op het punt staan de overgang naar de dood te maken. 
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN